Fysiek vergaderen

Tijdens de COVID-19 persconferentie van 24 juni jl. heeft de Rijksoverheid versoepelende maatregelen aangekondigd met ingang van 1 juli 2020. Ook ons kantoor heeft besloten om mee te gaan in de ontwikkelingen.

In de afgelopen periode hebben wij contact gehad met de bestuursleden van de diverse VvE’s waarbij de algemene ledenvergadering tot nader bericht was uitgesteld. Daarnaast hebben wij contact gehad met diverse vergaderlocaties voor het faciliteren van de algemene ledenvergaderingen, waarbij het uitgangspunt is dat alleen wordt vergaderd in vergaderruimtes waarbij minimaal 1,5 meter afstand gegarandeerd kan worden en waarbij voldoende hygi├źnemiddelen aanwezig zijn en gebruikt kunnen worden.

Op basis van deze gesprekken heeft ons kantoor besloten om de vergadercyclus weer op te starten en fysiek te gaan vergaderen. Hierbij ligt de focus op de uitgestelde algemene vergaderingen die vanwege belangrijke (onderhouds-)besluiten nog in 2020 gehouden moeten worden. In de komende periode worden de leden, waarvan de algemene ledenvergadering tot nader bericht was uitgesteld, ge├»nformeerd over het houden van de fysieke algemene ledenvergadering en welk protocol daarbij is vastgesteld.

Uiteraard blijven wij de ontwikkelingen nauwlettend volgen en zullen wij ons protocol aanpassen indien dit nodig is.