Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden VvE Beheer

Algemene voorwaarden bevatten de regels  die wij standaard hanteren bij het aangaan van een VvE beheerovereenkomst.  Denk bijvoorbeeld aan contract afspraken als betalingstermijnen, overmacht, aansprakelijkheid, beëindiging van de overeenkomst, klachtenprocedures etc. De VvE beheerovereenkomst en de algemene voorwaarden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze VvE beheerovereenkomst en de algemene voorwaarden zijn gebaseerd op de modellen van VGM NL, die zijn opgesteld in overeenstemming met de gedragscode van VGM.NL. De voorwaarden zijn tevens gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Download onze algemene voorwaarden VGM bij beheerovereenkomst in PDF vorm.

Inkoopvoorwaarden VvE Beheer

De inkoopvoorwaarden zijn door een jurist samengesteld uit de inkoopvoorwaarden van vier VGM NL leden. Voor VvE’s bij ons in beheer zijn deze voorwaarden dan ook uitgangspositie voor onderhandelingen, waarbij de toepassing van deze inkoopvoorwaarden ten alle tijde van kracht zijn. Download onze Inkoopvoorwaarden in PDF vorm.

Dienstenwijzer J.Bakker Assurantiën

Ons kantoor is lid van de Adfiz. Daarmee voldoen wij aan strenge eisen van kwaliteit en vakbekwaamheid. U weet hierdoor dat u te maken heeft met een deskundig, professioneel en betrouwbaar kantoor, dat vrijheid in advies kent en u kan helpen aan verzekeringsoplossingen die het beste bij u passen. Meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van Assurantiën kunt u vinden in onze dienstenwijzer.