Bankrekening VvE

Naar aanleiding van een artikel uit de Telegraaf (d.d. 22 februari 2012) over het faillissement van een andere vastgoedbeheerder krijgen wij veel vragen van bezorgde eigenaars over de bankrekeningen van de Verenigingen van Eigenaars (VvE’s). Het gaat dan voornamelijk om de vraag op welke bankrekening de gelden van de VvE’s ondergebracht zijn.

Ons beleid, eigen bankrekening vve

J. Bakker Vastgoedbeheer B.V. voert al ruim 40 jaar het beheer over diverse VvE’s. Al die jaren hanteren wij het strikte beleid dat iedere VvE verplicht is bankrekeningen op naam van de eigen VvE te hebben en te houden. Dit geldt zowel voor de betaalrekening als voor de rendement rekening. Beide rekeningen staan dus niet op naam van ons kantoor. Mocht ons kantoor onverhoopt financiĆ«le problemen krijgen, dan zullen de VvE’s daar geen financiĆ«le last van ondervinden door de eigen bankrekening vve.

Meer informatie over uw bankrekening van de VvE

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar een bericht van de brancheorganisatie Vastgoed Management Nederland waarbij ons kantoor aangesloten is. Indien er nog onduidelijkheid bestaat kunt u contact opnemen met ons kantoor.