Woning te huur

Te huur DRIEKAMER-HOEKAPPARTEMENT

Een ruim DRIEKAMER-HOEKAPPARTEMENT op de vijfde woonlaag met een ruim balkon met een prachtig uitzicht over Wageningen en haar prachtige centrum!
Het hoekappartement is gelegen aan het einde van de galerij op de vijfde verdieping van het fraaie appartementencomplex “Le Professeur” en heeft een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Woonoppervlakte bedraagt circa 83 m2.
Het is een ideale woonlocatie voor mensen die veilig en comfortabel, op loopafstand van het centrum, maar toch rustig willen wonen.

Het complex beschikt over een afgesloten entree en liftinstallatie.

Indeling appartement:
Entree, hal met meterkast, ruime bergruimte voorzien van wasmachine aansluiting, toilet met fontein, twee slaapkamers, badkamer voorzien van douche, ligbad en vaste wastafel. De woonkamer is voorzien van twee openslaande deuren naar het balkon van waar een prachtig uitzicht is over Wageningen. De keuken is voorzien van een 4 pits kookplaat, koelkast, vriezer en magnetron en een zeer ruime inbouwkast.

Bijzonderheden:
– Service- en zorgdiensten zijn mogelijk via Ruma Kita (mits in bezit van een geldige indicatie);
– Praktische inpandige berging met wasmachine aansluiting;
– Praktische ruime inloopkast vanuit de keuken;
– Vanuit de woonkamer toegang tot een groot balkon met schitterend uitzicht over Wageningen;
– Ideale ligging ten opzicht van diverse faciliteiten; zo is het stadscentrum en het busstation op ca.5 minuten lopen bereikbaar, en is het appartement verder dichtbij supermarkten, sportaccommodatie en openbaar vervoer gelegenheden;
– Minimale huurtermijn bedraagt 1 jaar;
– Maximaal met twee personen te bewonen
– Eenmaal per twee weken zal het appartement worden schoongemaakt, de kosten ad. € 95,40 per maand worden aan de huurder doorbelast.

Kosten:
Bij niet gemeubileerde verhuur, zonder gas/water/electra/internet en servicekosten, bedraagt de huur € 950,- per maand. Dat is inclusief 1 parkeerplaats. Exclusief gas/water/electra, servicekosten ad € 50,- per maand en verplichte schoonmaak ad. € 95,40 per maand.

Het appartement kan ook wel gemeubileerd gehuurd worden voor een huurprijs van € 1.250,- per maand, inclusief 1 parkeerplaats. Exclusief gas/water/electra/internet, exclusief servicekosten ad € 50,- per maand en verplichte schoonmaak ad. € 95,40 per maand.

Klik hier voor de link naar de Pararius advertentie.