Particuliere Verzekeringen

Verzekeren is mensenwerk

Bij uw keuze voor de beste particulier verzekeringen zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie. Belangrijk is te voorkomen dat u in geval van schade met kosten in aanmerking komt die niet voorzien zijn.

Wij nemen de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

J. Bakker Assurantiën combineert al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig tegen een gunstige prijs. Want particuliere verzekeringen adviseren is mensenwerk!

Particuliere verzekeringen, bij u in de buurt!

Omdat wij uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen. Heeft u vragen over uw financiële situatie, risico’s of bezittingen?  Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij staan voor kwaliteit!

Wij zijn lid van Adfiz, de grootste branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland.Financieel dienstverleners die lid zijn van Adfiz kiezen er voor zich kwalitatief te onderscheiden. Zij kiezen er met hun lidmaatschap actief en vrijwillig voor te voldoen aan een aantal lidmaatschapseisen, die hen onderscheidend maken in de markt en die de consument meer zekerheid geven. Zij onderwerpen zich onder meer aan gedragscodes op het gebied van onafhankelijkheid van advies en integriteit.