Over Ons

In 1970 is Jan Bakker gestart als Assurantiekantoor J. Bakker. Het kantoor is sindsdien actief op het gebied van verzekeringen en het beheer van onroerend goed. Sinds 1997 is Peter Wondergem werkzaam bij het kantoor en begonnen met de verdere automatisering van de assurantieportefeuille en het vastgoedbeheer. Sinds 2005 is hij mede-eigenaar van het kantoor. Vanwege de sterke groei is het kantoor in 2005 verhuisd naar het monumentale pand aan de Generaal Foulkesweg 7 te Wageningen, waar het kantoor nog steeds gevestigd is. Vanaf  2009 is J. Bakker Assurantiën en Vastgoedbeheer gesplitst in twee bedrijven:
J.Bakker Assurantiën en J.Bakker Vastgoedbeheer. Vanaf januari 2017 is Jan Bakker met pensioen gegaan en heeft Peter Wondergem alle aandelen overgenomen.

Ons team bestaat inmiddels uit negen medewerkers

Peter Wondergem (directeur/eigenaar,assurantieadviseur,vastgoedmanager)

Sinds 1997 is Peter Wondergem werkzaam bij het kantoor en sinds 2017 is hij eigenaar. Daarnaast is Peter Wondergem vastgoedmanager en assurantieadviseur voor onze particuliere en zakelijke relaties. Peter Wondergem

 

Misja Artz (Vastgoedmanager)

Misja Artz Door de sterke groei van J. Bakker Vastgoedbeheer B.V. is Misja Artz in 2009 ons team komen versterken. Misja is werkzaam als vastgoedmanager en betrokken bij werkzaamheden die voortkomen uit de Vereniging van Eigenaars en huurbeheer

 

Dagmar van den Dries (Office manager)

Sinds 1 oktober 2012 versterkt Dagmar ons team in de functie van Office Manager. Met haar opleiding HBO Bedrijfskunde en minor Office Management is zij in staat om onze front office optimaal te laten functioneren. Dagmar van den Dries

 

Roy van Paassen (financial controller)

Hallo, Ik ben Roy, financieel verantwoordelijk bij J.Bakker. Als financial controller ben ik betrokken bij alle financiële processen van debiteuren tot crediteuren en accountantsgesprekken. In vier jaar heb ik veel meegemaakt bij Bakker, onder andere veranderingen door digitalisering en innovatie. Persoonlijk kun je mij altijd wakker maken voor een potje voetbal, een lekker biertje in de kroeg of een mooie reis. In mijn vrije tijd ben ik momenteel druk bezig met het behalen van mijn Master Science and Control bij de Nyenrode business universiteit.

 

Ilse Gouka (Medewerker Vastgoedbeheer)

Ik ben Ilse Gouka, assistente vastgoedbeheer, en werk sinds december 2014 in het team van J. Bakker.
In mijn functie ondersteun ik het team op administratief en organisatorisch gebied, in de correspondentie en contacten richting klanten en bedrijven en verzorg ik de appartementsoverdrachten richting notarissen.
Het ondersteunen van collega’s en klanten door het verzorgen van de administratie, het uitzetten van opdrachten en het regelen van VvE zaken, zoals het op de rit zetten van informatie voor nieuwe appartementseigenaren en notarissen, zijn mijn uitdagingen!

 

Arnoud Vrieler (Controller)

 

Guus Rademaker (Junior Vastgoedmanager)

.

 

Roché van Delden (Financieel administratief medewerker)

.

 

Janne-Kina Postmus (Administratief medewerkster)

.