VVE Verzekeringen

J. Bakker Assurantiën is gespecialiseerd in het verzekeren van uw Vereniging van Eigenaren. Voor u zorgen wij voor de scherpste premie tegen de beste voorwaarden.

De specialist op het gebied van VvE verzekeringen

De verzekeringen die nodig zijn voor uw Vereniging van Eigenaren onderscheiden zich van reguliere verzekeringen voor particulieren en bedrijven. Wanneer u de verzekering via J.Bakker Assurantiën afsluit, zal u verder direct extra gemak ondervinden. Indien zich een schade heeft voorgedaan nemen wij namelijk het werk uit handen en zullen zorgen voor de gehele afwikkeling. Ook kunnen wij, door onze diverse contacten, zorgdragen voor hersteloffertes van de schade. Mede gezien onze ruime ervaring op het gebied van Verenigingen van Eigenaren, is uw VvE in goede handen. Doordat persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel staat, profiteert u hiervan. Regel uw verzekeringen niet zelf maar laat u adviseren door een specialist en voorkom onder verzekering van uw VvE.

Soorten VvE verzekeringen

De mogelijke producten bestaan onder andere uit:
– Gebouwenverzekering inclusief glas en inventaris.
– Aansprakelijkheidsverzekering voor Verenigingen van Eigenaren
– Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor (het bestuur van) de VvE
– Rechtsbijstandverzekering voor Verenigingen van Eigenaren
– Milieuschadeverzekering voor Verenigingen van Eigenaren

Branche Organisatie

Ons kantoor is lid van de Adfiz. Daarmee voldoen wij aan strenge eisen van kwaliteit en vakbekwaamheid. U weet hierdoor dat u te maken heeft met een deskundig, professioneel en betrouwbaar kantoor, dat vrijheid in advies kent en u kan helpen aan verzekeringsoplossingen die het beste bij u passen. Adfiz staat in voor de belangbehartiging van de verzekeringsbranche, dit verschil merkt u ook als klant.

Meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van Assurantiën kunt u vinden in onze dienstenwijzer.

Wij stemmen graag in een persoonlijk gesprek met u de diverse mogelijkheden op uw wensen af. Na dit gesprek kunnen wij e.e.a. in een offerte aan u voorleggen.

Wilt u meer informatie over VvE verzekeringen neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.