Zakelijke Verzekeringen

Ondernemen is risico’s nemen

Bent u ondernemer? Dat is het een mooi vak!. Maar het betekent ook dat u regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere of betere optie is.

J. Bakker Assurantiën begeleidt u bij risico analyse en risicobeheersing binnen uw onderneming en neemt u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen. Dat is een hele zorg minder! Doordat wij u het werk uit handen nemen kunt u zich concentreren op uw specialiteit en onderneming.

Zakelijke verzekeringen een specialiteit

J. Bakker Assurantiën weet wat ondernemen is. Hierdoor kunt u voor vele onderwerpen bij ons terecht: zekerheid rond uw financiële situatie, tevredenheid van uw medewerkers en de afdekking van risico’s binnen uw onderneming op onder andere het gebied van schade..

Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als uw sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen. Een aantal keer per jaar komen wij bij u op bezoek om wijzigingen te bespreken en u het advies te bieden wat bij u past.

Bij u in de buurt!

Omdat wij uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen. Heeft u vragen over uw financiële situatie, risico’s, werknemers of bezittingen?  Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij staan voor kwaliteit!

Wij zijn lid van Adfiz, de grootste branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland.Financieel dienstverleners die lid zijn van Adfiz kiezen er voor zich kwalitatief te onderscheiden. Zij kiezen er met hun lidmaatschap actief en vrijwillig voor te voldoen aan een aantal lidmaatschapseisen, die hen onderscheidend maken in de markt en die de consument meer zekerheid geven. Zij onderwerpen zich onder meer aan gedragscodes op het gebied van onafhankelijkheid van advies en integriteit.