Zorgverzekering vergelijken

Aan het einde van het jaar heeft u de mogelijkheid van zorgverzekering te veranderen. Als verzekeringstussenpersoon maken wij gebruik van deZorgverzekeringsadviseur.nl om u te adviseren over een zorgverzekering die bij uw persoonlijke situatie past. Zorgverzekering vergelijken, doe het zelf!

De zorgverzekeringsadviseur helpt uw zorgverzekering vergelijken

deZorgverzekeringsadviseur.nl is een initiatief dat u helpt te besparen en de voordeligste manier van verzekeren berekent. Via de website kunt u inzicht krijgen in de zorg die onder de basisverzekering valt en zelf op basis van uw persoonlijke situatie, gezondheid en zorgconsumptie bepalen welke aanvullende dekking gewenst is.

Wat maakt het verschil?

Het verschil met andere vergelijkingssites is dat deZorgverzekeringsadviseur.nl op basis van netto kosten (premie + niet verzekerde kosten) vergelijkt. Het kan zo zijn dat u met een verzekering die misschien niet de goedkoopste is, maar wel de dekking biedt die u nodig heeft, per saldo veel goedkoper uit bent bij uw zorgverzekering vergelijken.

Zorgverzekering 2016

Wilt u uw zorgverzekering voor 2016 vergelijken? Ga dan snel naar deZorgverzekeringsadviseur.nl voor een passend advies. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met ons kantoor.